Hvorfor virtuelle rundvisninger?

Svaret er ganske enkelt.
For at give den bedste oplevelse

Vi lever i en tid med hurtig, let tilgængelig information, og forbrugerne kommer længere og længere i beslutningsprocessen på egen hånd. Som virksomhed bliver du hver dag vurderet og sammenlignet. Det er derfor vigtigere end nogensinde før, at skille sig ud og vise sin virksomhed frem online.

En måde at gøre det, er ved at anvende virtual tour eller virtuel rundvisning.

Ifølge Google ved 67% allerede, hvad en virtual rundvisning er, og de vil gerne se flere af dem.

Med en virtuel rundvisning, tæt på fordobler du interessen for din virksomhed og du rangerer tilmed højere på Google. Statistikken taler for sig selv. Kunderne ved, hvad de vil have, nu er spørgsmålet, hvilke virksomheder der lytter og handler på det.

Turismeindustrien er et levende eksempel på det, hvor hoteller med virtuelle rundvisninger har genereret 46 % flere bookinger end hoteller med almindelige billeder.

Scanorama producerer og leverer interaktive virtuelle rundvisninger til både private og offentlige virksomheder og institutioner. Så hvad enten det er et showroom, en butik, ejendom, hospital, skole, hotel eller noget helt andet, så kan en virtuel rundvisning tilføje en ekstra dimension til jeres online tilstedeværelse. Også private, der vil sælge eller leje deres bolig eller feriebolig ud, kan drage nytte af en virtuel rundvisning.

Hvordan fungerer det?

Et skridt ad gangen

En virtuel rundvisning er en række 360-graders panoramiske roterende billeder, der “syes” sammen for at danne en fuld 360° visning af en lokation. Særlige kameraer, linser, teknologier og metoder bruges til at generere denne digitale kopi, og dermed give den visuelle oplevelse for seeren.

Til højre (billede 1) ses det antal 360° panoramiske scanninger der er lavet, for at afdække samtlige m2 i det lækre showroom

 

Særlige fokusområder

Selvom dine kunder på egen hånd bevæger sig rundt i din virtuelle rundvisning, kan det være helt afgørende, at du undervejs kan interagere med dem. Der kan være særlige områder eller produkter, i vil gøre ekstra opmærksom på eller knytte en kommentar til.

Det gøres via informationsbokse. Disse informationsbokse kan indeholde en lang række forskellige informationer så som tekst, video, billeder, lyd og links til websites.

Eksemplet til højre (billede 2) viser, hvordan en informationsboks, giver information om den pågældende bil, og linker direkte ind på Garage 11´s hjemmeside hvor øvrig information om bilen findes.

1-person view

Dollhouse view

Floor plan view

Symbolerne

Dollhouse view:
Er en af de populære måder at se den digitale kopi af det fysiske lokale. I dette view giver teknologien mulighed for, at rotere, snurre og zoome den endelige model, præcis som man lyster

Floor plan view:
Her får du overblikket over hele, i dette tilfælde boligen, og kan let navigere dig hen til det rum du vil “gå” ind i.

Det digitale målebånd:
Vores kameraer er så præcise, at det er muligt at lave meget nøjagtige opmålinger af lokalerne.

Her kan du selv prøve det, ved at klikke på ikonerne i bunden

🇩🇰 +45 5025 4760
🇸🇪 +46 07 604050 25